Uutiset

Mies menehtyi ajauduttuaan sähköpyörätuolilla Valkeakosken kanavaan

Mies menehtyi ajauduttuaan sähköpyörätuolilla Valkeakosken kanavaan

Keski-ikäinen mies ajautui tänään tiistaina sähköpyörätuolilla veteen Valkeakoskella keskustan kanava-alueella. Pirkanmaan pelastuslaitos tiedottaa, että uhri saatiin pelastettua vedestä, mutta hänet todettiin menehtyneeksi.

Mies oli ajanut sähköpyörätuolilla rannan puistoalueella kulkevalla kävelytiellä, kun hän oli tuntemattomasta syystä päätynyt pyörätuoleineen veteen. Noin 15 minuutin etsintöjen jälkeen mies nostettiin vedestä ja todettiin kuolleeksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>