Uutiset

Tapparan talous kunnossa - uuden toimitusjohtajan rekrytointi alkaa ensi vuonna

Tapparan talous kunnossa - uuden toimitusjohtajan rekrytointi alkaa ensi vuonna

Jääkiekon Liigassa kuudetta kertaa peräkkäin finaaleissa pelannut Tappara takoo myös taloudellisesti hyvää jälkeä. Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n voitto verojen jälkeen huhtikuun loppuun päättyneellä tilikaudella  on lähes 773 000 euroa. Tamhockeyn liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta lähes miljoona euroa ollen nyt yli 9,1 miljoonaa euroa.

Tapparan toimitusjohtajana yli 20 vuotta  toiminut Mikko Leinonen jättää tehtävänsä viime kauden hopeajoukkuueen johdossa vuoden 2019 päätteeksi. Leinosen seuraajaan rekrytointiprosessi aloitetaan vuoden 2019 alussa ja uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään vuoden 2020 alussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>