Uutiset

Lääketieteen opinnot Tampereen yliopiston suosituin hakukohde

Lääketieteen opinnot Tampereen yliopiston suosituin hakukohde

Tampereen yliopistossa aloittaa syksyllä noin 2000 uutta opiskelijaa. Korkeakoulujen kevään yhteishaussa Tampereen yliopistoon alempaan ja ylempään korkeakoulututkintoon haki yhteensä 20 748 henkilöä. Suosituin hakukohde oli lääketieteen lisensiaatin tutkinto-ohjelma, johon saapui 1599 ensisijaista hakemusta. Näistä hakijoista opiskelupaikan sai 145. Toiseksi suosituimpana hakukohteena oli kauppatieteiden tutkinto-ohjelma. Korkeakoulujen yhteishaun tai Tampereen yliopiston siirtohaun kautta saatu opiskelupaikka on otettava vastaan viimeistään 10.7.2018 klo 15.00.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>