Uutiset

Mies kuoli lauantaina Lempäälässä jäätyään junan alle

Mies kuoli lauantaina Lempäälässä jäätyään junan alle

61-vuotias mies menehtyi lauantaina 30.6.2018 klo 00.25 Lempäälän rautatieasemalla jäätyään tavarajunan alle. Paikalla suoritetuissa tutkimuksissa selvisi, että kaksi miestä ja yksi nainen olivat päättäneet ylittää junanradan rautatieaseman kohdalla radan reunassa olevasta verkkoaidasta huolimatta.

Toinen mies ja nainen olivat ylittäneet radan, mutta 61-vuotias Pirkanmaalainen mies oli jäänyt Helsingin suunnasta tulleen junan alle ja menehtynyt välittömästi. Sisä-Suomen poliisi jatkaa tutkintaa nimikkkeellä kuolemansyyn tutkinta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>