Uutiset

Metsähallitus tarkastaa riippusiltansa Repoveden tapahtumien johdosta

Metsähallitus tarkastaa riippusiltansa Repoveden tapahtumien johdosta

Viime sunnuntaina Repoveden kansallispuistossa Lapinsalmen riippusillalla tapahtuneen vaaratilanteen jälkeen Metsähallitus varmistaa asiakasturvallisuuden erilaisin lisätoimin. Repovedellä ihmisiä joutui vaaraan, kun riippusillan kiinnitysankkuri petti sunnuntaina. Onnettomuushetkellä sillalla oli yhdeksän ihmistä, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Metsähallituksen Luontopalvelujen hallinnassa on 35 riippusiltaa. Läheltä piti -tilanteen syitä selvitetään Metsähallituksen mukaan perusteellisesti. Lähiaikoina toteutettaviin toimenpiteisiin kuuluu muun muassa ylimääräiset tarkastuskäynnit osalla kohteista sekä maastossa ja verkkopalveluissa olevan ohjeistuksen läpikäynti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>