Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja Orivedellä kadonneesta miehestä

Poliisi pyytää havaintoja Orivedellä kadonneesta miehestä

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja maanantaina 2.7.2018 Orivedellä kadonneesta 70- vuotiaasta miehestä. Poliisilla on syytä epäillä miehen olevan kiireellisen avun tarpeessa.

Mies on ollut liikkeellä 2002 vuosimallin mustalla farmarimallin Nissan Primeralla, jossa tummat kalvot takaikkunoissa. Auton rekisterikilpi on BTX-953.

Miehen tuntomerkit: 70-vuotias, 178 cm, tukevahko, silmälasit, harmaat, ohuet hiukset, kävelee vahvasti ontuen, saattaa käyttää kävelysauvaa. Vaatetuksesta ei ole tietoa. Haastavan kävelyn johdosta on todennäköistä, että mies on liikkeellä autolla tai liikkuu auton välittömässä läheisyydessä.

Viimeisimpien tietojen mukaan mies on ollut liikkeellä Pirkanmaalla, Juupajoen alueella. Katoamispaikka on kuitenkin Orivesi ja saattaa siten liikkua laajemmallakin alueella.

Poliisi pyytää ilmoittamaan autoon ja autolla liikkuvaan henkilöön liittyvistä tuoreista havainnoista suoraan hätänumeroon. Aiemmin tehdyistä havainnoista tulisi olla yhteydessä tutkivaan poliisiin, numeroon 0295448006.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>