Uutiset

Tero Pitkämäki ei lähde EM-kisoihin Berliiniin

Tero Pitkämäki ei lähde EM-kisoihin Berliiniin

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on päättänyt, että polven katkennut eturistiside  operoidaan elokuun alussa. Pitkämäen mukaan tuntemukset ovat sellaiset, että heittotilanteessa on vaikea saada täyttä luottoa polveen, vaikka hän on löytänyt hyvän polvituen.

Pitkämäen vasen, eli tukijalan polvi vääntyi kesäkuun alussa Paavo Nurmen kisojen viimeisessä heitossa. Sittemmin tutkimuksissa todettiin, että polvesta on eturistiside poikki. Vammasta huolimatta Pitkämäki päätti kokeilla kisakauden jatkamista polvi tuettuna.

Pitkämäki keskittyy heinäkuun ajan tehokkaaseen lihaskuntoharjoitteluun,  jotta keho olisi leikkauksen jälkeen mahdollisimman valmis aktiiviseen kuntoutusprosessiin.

Pitkämäki sanoo, että on reilua muita heittäjiä kohtaan ilmoittaa tässä vaiheessa, että yksi EM-kisapaikka vapautuu muiden käyttöön. Pitkämäki oli jo valittu elokuussa Berliinissä käytäviin EM-kisoihin.

Uransa jatkoon Pitkämäki ei tässä vaiheessa ota mitään kantaa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>