Uutiset

Hurske rikkoi EM-rajan ja aitoi oman ennätyksensä

Hurske rikkoi EM-rajan ja aitoi oman ennätyksensä

Tampereen Pyrinnön Reetta Hurske juoksi keskiviikkona oman ennätyksensä ja rikkoi EM-kisarajan kauden neljäntenä suomalaisena sadan metrin aitajuoksussa. Hurskeen uusi ennätys kirjattiin Joensuussa juostussa gp-kisassa muotoon 13,11. Hurske alitti jo päivän aiemmassa juoksussa em-rajan ajalla 13,20. Ikaalislaislähtöisen aiturin aiempi ennätys oli vuonna 2016 juostu 13,16. Viime viikolla oman ennätyksensä (13,15) juosseen Tampereen Pyrinnön Lotta Haralan paras aika Joensuussa oli 13,29.

Kilpailun kovimman ajan juoksi jo EM-kisapaikkansa varmistanut Nooralotta Neziri, joka kellotti sallituissa oloissa huipputuloksen 12,86. Hurskeen, Haralan ja Nezirin lisäksi EM-kisarajan on alittunut suomalaisista myös Annimari Korte. Berliinin elokuisiin yleisurheilun EM-kisoihin pääsee korkeintaan kolme pika-aituria. Käytännössä loput kisoihin lähtevät aiturit ratkeavat Kalevan Kisoissa, jotka järjestetään Jyväskylässä 19.-22.7.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>