Uutiset

Auto valui järveen kirkon pihasta Sastamalassa

Auto valui järveen kirkon pihasta Sastamalassa

Sastamalassa tehtiin torstai-iltana kymmenen aikaan pelastuslaitokselle hälytys järvessä kelluvasta autosta. Pyhän Olavin kirkon pihassa pysäköitynä ollut auto oli valunut alamäkeä pitkin järveen. Rautaveteen ajauteneessa autossa ei tapahtumahetkellä ollut ihmisiä sisällä.

Ilmoituksen teki lähistöllä ollut asukas. Pelastuslaitos esti  lisävahinkojen syntymisen ja auttoi hinausautoa vedessä olevan auton nostossa. Paikalla oli pelastuslaitokselta kolme yksikköä Sastamalasta sekä vesisukeltajat Tampereelta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>