Uutiset

Oriveden kuolonkolari: Poliisin etsimässä BMW:ssä matkustaneet miehet ilmoittautuivat itse

Oriveden kuolonkolari: Poliisin etsimässä BMW:ssä matkustaneet miehet ilmoittautuivat itse

Oriveden kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tiimoilta etsityt miehet ovat ilmoittautuneet itse poliisille. Henkilöt ovat alustavassa puhutuksessa kertoneet tapahtumasta omat havaintonsa. Poliisi kiittää saaduista vihjeistä ja jatkaa tapahtumaketjun tutkintaa.

Onnettomuustilanteessa kaksi moottoripyörää oli lähtenyt ohittamaan BMW-merkkistä henkilöautoa. Ensimmäinen pyörä on auton onnistuneesti ohittanut, mutta takana ajanut moottoripyörä on törmännyt autoa ohittaessaan ajosuuntia erottavaan keskikaiteeseen sekä mahdollisesti myös ohitettavaan autoon. Onnettomuudessa menehtyi noin 30-vuotias mieshenkilö.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>