Uutiset

Kesäliikenne stressaa tamperelaisperheitä muita suomalaisia enemmän

Kesäliikenne stressaa tamperelaisperheitä muita suomalaisia enemmän

Tampereella stressataan kesäliikennettä selvästi muita suomalaisia enemmän. Näin paljastaa tuore VR:n Taloustutkimuksella teettämä tutkimus. Suomalaiset lomamatkalla –perhetutkimuksessa haastateltiin yli 1600 suomalaista kesälomiin liittyen.

Lomareissun suurimpia stressitekijöitä selvitettäessä liikenne korostui Tampereella selvästi muuta Suomea enemmän. 15 % tamperelaisvanhemmista kertoo liikenteen kesäloman suurimmaksi stressitekijäksi. Helsingin vastaava luku on vain kaksi prosenttia ja koko Suomessa vain seitsemän prosenttia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>