Uutiset

Tamperelaisfestivaalit kävijäennätyksiin

Tamperelaisfestivaalit kävijäennätyksiin

Tampereella viikonloppuna järjestetyt festivaalit keräsivät sankkaa suosiota. Tammerfestin Ratinanpuiston tapahtumat ylsivät kävijäennätykseensä, kun alueella vieraili kolmen päivän aikana lähes 30 000 kävijää. Vuoden päästä festivaali viettää 25. juhlavuotta, ja liput ensi kesälle tulevat myyntiin heti tänään.

Myös moderni musiikki kiinnosti Tampereen Hiedanrannassa, kun Uusi Tampere –festivaali teki yleisöennätyksen. Viime vuonna noin 1500 kävijää saavuttanut festivaali harppasi nyt 2000 osallistujan luokkaan. Tapahtuma oli perjantaina loppuunmyyty.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>