Uutiset

Kuolemaan johtaneet työtapaturmat laskussa

Kuolemaan johtaneet työtapaturmat laskussa

Työtapaturmien määrä on kasvussa Suomessa. Vakavilta vammoilta tai kuolemalta vältytään kuitenkin aiempaa useammin. Tapaturmavakuutuskeskuksen ennakkotietojen mukaan kuolemaan johtaneita työpaikkatapaturmia oli viime vuonna selkeästi edellisiä vuosia vähemmän.

Viime vuonna työpaikkatapaturmissa kuoli 18 henkilöä. Lievempiä työtapaturmia tapahtuu etenkin rakennusalalla. Työmatkalla sattuneet haaverit korostuvat talven liukkailla keleillä, kun yli 70 prosenttia työmatkatapaturmista on liukastumisia tai kaatumisia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>