Uutiset

Poliisi tutkii Aamulehden rekrytointiin liittyvää epäiltyä työsyrjintää

Poliisi tutkii Aamulehden rekrytointiin liittyvää epäiltyä työsyrjintää

Sisä-Suomen poliisilaitos on avannut esitutkinnan Alma Media -konsernissa tapahtuneessa päätoimittajan valintaan liittyvässä työsyrjintäepäilyssä. Asian esitutkinta jatkuu osapuolten ja muiden henkilöiden kuulemisella.

Suomen Kuvalehti uutisoi viime viikolla, että Päivi Anttikoskea ei valittu Aamulehden päätoimittajaksi viime vuoden lopulla, koska hänen miehensä ja kouluikäinen lapsensa eivät olisi muuttaneet Tampereelle. Anttikosken mukaan Aamulehteä kustantavan Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne kertoi hänelle, että kymmenvuotias lapsi ei pärjäisi ilman äitiä. Anttikoski toimii nykyisin valtioneuvoston viestintäjohtajana.

Valintaprosessi tapahtui Tampereella vuoden 2017 lopulla.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>