Uutiset

Tuhopolttoja Tampereella – Poliisi pyytää havaintoja

today30.7.2018

share close

Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii kahta tulipaloa, joita epäillään tahallaan sytytetyksi. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus keskiviikkona 25.07.2018 klo 17.36 tulipalosta Satakunnankadulla olevan kauppaliikkeen takana. Suuri roskakatos oli tulessa. Palokunnan paikalla ollessa tuli uusi hälytys Mustalahdenkatu 13:sta klo 17.40, jossa oli työnnetty palavaa paperia asunnon postiluukusta. Tämä talo sijaitsee noin 50 metrin päässä ensimmäisestä palopaikasta.

Torstai-iltana poliisi otti kiinni Tamperelaisen v- 90 syntyneen miehen epäiltynä tuhotyöstä ja törkeän tuhotyön yrityksestä. Hänet pidätettiin perjantaina ja sunnuntaina Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi miehen todennäköisin syin epäiltynä mainituista rikoksista. Mies on myöntänyt sytyttäneensä roskakatoksen, mutta kiistänyt toisen palon sytyttämisen.
Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla.

Poliisi pyytää alueella liikkuneita ilmoittamaan mahdolliset havaintonsa

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%