Uutiset

Tuhopolttoja Tampereella - Poliisi pyytää havaintoja

Tuhopolttoja Tampereella - Poliisi pyytää havaintoja

Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii kahta tulipaloa, joita epäillään tahallaan sytytetyksi. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus keskiviikkona 25.07.2018 klo 17.36 tulipalosta Satakunnankadulla olevan kauppaliikkeen takana. Suuri roskakatos oli tulessa. Palokunnan paikalla ollessa tuli uusi hälytys Mustalahdenkatu 13:sta klo 17.40, jossa oli työnnetty palavaa paperia asunnon postiluukusta. Tämä talo sijaitsee noin 50 metrin päässä ensimmäisestä palopaikasta.

Torstai-iltana poliisi otti kiinni Tamperelaisen v- 90 syntyneen miehen epäiltynä tuhotyöstä ja törkeän tuhotyön yrityksestä. Hänet pidätettiin perjantaina ja sunnuntaina Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi miehen todennäköisin syin epäiltynä mainituista rikoksista. Mies on myöntänyt sytyttäneensä roskakatoksen, mutta kiistänyt toisen palon sytyttämisen.
Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla.

Poliisi pyytää alueella liikkuneita ilmoittamaan mahdolliset havaintonsa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>