Uutiset

Hurjia nopeuksia Pirkanmaan liikenteessä

Hurjia nopeuksia Pirkanmaan liikenteessä

Eilen liikennevalvonnassa jäi useampia kuljettajia kiinni hurjista ylinopeuksista. Akaan Viialassa Hämeentiellä poliisia vastaan ajoi kevytmoottoripyörä 106 kilometrin tuntinopeudella, rajoituksen ollessa 50 km/h. Kevytmoottoripyörää kuljettanut 16-vuotias nuorimies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pirkkalassa Pyhäjärventiellä mieshenkilön epäillään niin ikään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Partio mittasi ajoneuvolle nopeuden 150 km/h. Tapahtumapaikalla oli 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>