Uutiset

Virroilla jatketaan kadonneen henkilön vesistöetsintöjä

Virroilla jatketaan kadonneen henkilön vesistöetsintöjä

Virroilla Keiturinsalmella  tiistaina 31.7.2018 uimaan lähteneen vuonna 1958 syntyneen kankaanpääläismiehen vesistöetsintöjä jatketaan, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Mies oli lähtenyt tapahtumapäivän iltana yhdessä poikansa kanssa uimaan. Pojan tultua aiemmin rannalle takaisin, ei isää ollut enää näkynyt.

Paikalla suoritettiin heti lähietsintöjä, joita jatkettiin  keskiviikkona 1.8.2018. Paikalla ollut pelastuslaitoksen laitesukeltaja ei löytänyt miestä oletetusta hukkumiskohdasta. Poliisi on saanut virka-apua muun muassa Kangasalan VPK:lta ja heillä on ollut käytössään viistoluotain. Etsintöjä on hankaloittanut huono näkyvyys veden alla.

2. - 3.8.2018 etsintöjä jatketaan miehen löytymiseksi. Etsintään osallistuu Virtain pelastuslaitos yhdessä poliisin kanssa.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun asiassa ilmenee jotain uutta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>