Uutiset

Ilves valitsi kapteenikseen 22-vuotiaan oman kasvattinsa

Ilves valitsi kapteenikseen 22-vuotiaan oman kasvattinsa

Syyskuussa käynnistyvään jääkiekon Liigaan valmistautuva Tampereen Ilves on nimennyt kapteenistonsa. Kapteenin C:tä rinnassaan kaudella 2018-19 kantaa Ilveksen oma kasvatti, 22-vuotias Eemeli Suomi. Varakapteeneiksi nimettiin viidennen kauden Ilveksessä aloittava hyökkääjä Teemu Rautiainen sekä konkaripuolustaja Juha Leimu. Ilveksen harjoitusottelut käynnistyvät tänä viikonloppuna Hakametsässä pelattavassa Tampere Cupissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>