Uutiset

Ilves valitsi kapteenikseen 22-vuotiaan oman kasvattinsa

Ilves valitsi kapteenikseen 22-vuotiaan oman kasvattinsa

Syyskuussa käynnistyvään jääkiekon Liigaan valmistautuva Tampereen Ilves on nimennyt kapteenistonsa. Kapteenin C:tä rinnassaan kaudella 2018-19 kantaa Ilveksen oma kasvatti, 22-vuotias Eemeli Suomi. Varakapteeneiksi nimettiin viidennen kauden Ilveksessä aloittava hyökkääjä Teemu Rautiainen sekä konkaripuolustaja Juha Leimu. Ilveksen harjoitusottelut käynnistyvät tänä viikonloppuna Hakametsässä pelattavassa Tampere Cupissa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>