Uutiset

Ulvilassa naista puukottanut ja menehtyneenä löydetty oli uhrin läheinen

Ulvilassa naista puukottanut ja menehtyneenä löydetty oli uhrin läheinen

Maanantaina 6.8. ulvilalaisessa yksityisasunnossa naista hengenvaarallisesti puukottanut ja teon jälkeen kuolleena löydetty epäilty oli uhrin läheinen, tiedottaa poliisi. Epäilty tekijä oli poistunut eilen keskipäivän jälkeen paikalta pakettiautolla.

Myöhemmin löydetyn auton luota lähteviä jälkiä poliisikoiran avulla seuraten poliisi löysi epäillyn tekijän menehtyneenä. Uhri on toipumassa, ja poliisi on päässyt puhuttamaan häntä. Tähän astisen selvityksen perusteella asiaan ei liity muita henkilöitä uhrin ja teosta epäillyn lisäksi. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä ja kuolemansyyn tutkintana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>