Aleksanterin kirkossa lauletaan Tapahtumien yönä Juicea ja Popedaa: "Suomalainen iskelmä on aika syvällistä"


Aleksanterin kirkossa Tampereella lauletaan torstaina mm. Juha Tapion, Juice Leskisen, Katri Helenan ja Popedan tunnetuksi tekemiä kappaleita, kun klo 20 käynnistyy Tapahtumien yön Iskelmämessu.  Yhteislaulut säestää Jaakko Luoman Las Palmas -orkesteri solisteinaan Pirkanmaan musiikkiopiston pop/jazz-laulajat Ronja Alatalo, Krista Hanhijärvi, Elina Hanni, Monalisa Kivelä ja Jari Latva-Teikari sekä Julia Manninen.

Pirkanmaan musiikkiopiston apulaisrehtori Timo Saarinen kertoo yhteislaulutapahtumasta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>