Uutiset

Hurske aitoi EM-välieriin

Hurske aitoi EM-välieriin

 

Tampereen Pyrinnön pika-aituri Reetta Hurske juoksi keskiviikkona välieriin yleisurheilun EM-kisoissa Berliinissä. Hurske oli eränsä kolmanneksi nopein ajalla 13,21. Hurske oli yhden sekunnin tuhannesosan edellä neljänneksi erässä tullutta Italian Luminosa Boglioloa.

Toinen suomalainen 100 metrin alkuerissä, Annimari Korte, karsiutui jatkosta. Nooralotta Neziri pääsi tilastoaikansa perusteella suoraan torstai-iltana juostaviin välieriin. Finaali juostaan torstaina klo 22.50.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>