Tampereen Teatterikesälle merkittävä tunnustuspalkinto

Tällä viikolla vietettävä Tampereen Teatterikesä on saanut merkittävän tunnustuspalkinnon. Suomen Kulttuurirahaston Olavi Veistäjän rahaston ylimääräinen palkinto myönnetään nyt 50 vuotta täyttävälle Tampereen Teatterikesälle.

Palkinnon myötä korostetaan festivaalin merkitystä alueellisesti ja valtakunnallisesti, ja halutaan tuoda esiin myös sen kansainvälisyyttä. Tapahtumaan tulee vuosittain suuri joukko ulkomaisia ammattilaiskatsojia, jotka haluavat tietää, mitä Suomessa tapahtuu. Kymmenentuhannen euron suuruinen palkinto luovutettiin juhlatilaisuudessa eilen illalla.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>