Ratikkaradio

Ratikkaradio: nurmirata ja Kalevan alue (10.8.)

today10.8.2018

share close

Raitiotieallianssin suunnittelijana toimiva Malla Sipilä tekee diplomityönsä Tampereen raitiotien nurmiratahankkeesta. Ratikkaradion vakioasiantuntija Antti Haukka toimii Raitiotiellianssin projekti-insinöörinä.[/caption]

Ratikkaradiossa on tässä jaksossa käsittelyssä Kalevan lohkon alueelle osalle matkaa tuleva ja ainutlaatuisella tavalla toteutettava nurmirata sekä Kalevan lohkon muutokset yleisemminkin (mm. Sammonkatu, Sammonaukio ja Teiskontie).

Vieraina Raitiotieallianssin suunnittelija Malla Sipilä sekä projekti-insinööri Antti Haukka.

Kuuntele Ratikkaradio tästä:

[wpforms id=”14214″]

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

Katso myös nämä

Ratikkaradio

Tampereen ratikan liikenteenohjaajat ovat paljon vartijana – värväys on käynnissä juuri nyt

  Vesa Rauhala (vas.) Liikennöintiallianssista ja vakiasiantuntija Antti Haukka.[/caption] Tässä jaksossa kuullaan,  mitä tekevät ratikan liikenteenohjaajat sekä mitä tehtäviä kuuluu Tampereelle tulevien modernien raitiovaunujen kuljettajille. Liikenteenohjaajien rekrytointi käynnistyi 17.12.2019. Kuljettajia aletaan kouluttamaan ja palkkaamaan puolestaan kevät-kesällä 2o20. Ratikkaradion joulukuun jaksossa puhuttiin myös Tampereen raitiotien Liikennöintiallianssista. Nimensä mukaisesti ratikan liikennöinnistä vastaavan […]

today20.12.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%