Ratikkaradio: nurmirata ja Kalevan alue (10.8.)

Raitiotieallianssin suunnittelijana toimiva Malla Sipilä tekee diplomityönsä Tampereen raitiotien nurmiratahankkeesta. Ratikkaradion vakioasiantuntija Antti Haukka toimii Raitiotiellianssin projekti-insinöörinä.

Ratikkaradiossa on tässä jaksossa käsittelyssä Kalevan lohkon alueelle osalle matkaa tuleva ja ainutlaatuisella tavalla toteutettava nurmirata sekä Kalevan lohkon muutokset yleisemminkin (mm. Sammonkatu, Sammonaukio ja Teiskontie).

Vieraina Raitiotieallianssin suunnittelija Malla Sipilä sekä projekti-insinööri Antti Haukka.

Kuuntele Ratikkaradio tästä:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>