Uutiset

Tanjalotta Räikkä Teatterikesän taiteelliseen johtoryhmään

Tanjalotta Räikkä Teatterikesän taiteelliseen johtoryhmään

Tampereen Teatterikesän hallitus on valinnut festivaalin taiteellisen johtoryhmän uudeksi jäseneksi näyttelijä Tanjalotta Räikän. Ohjaaja Miko Jaakkolan kausi päättyy tämän festivaalin jälkeen. Tanjalotta Räikkä on tamperelainen freelance-näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja.

Räikkä on työskennellyt pitkän uransa aikana myös vapaissa ryhmissä ja projekteissa, ja tehnyt toistakymmentä elokuvaroolia sekä runsaasti tv- ja radiotöitä. Hän on myös vuonna 2013 näyttämötaiteen valtionpalkinnon saaneen Teatteri Telakan perustajajäsen ja kuuluu sen taiteelliseen johtoryhmään.

Taiteellisessa johdossa jatkavat ohjaaja-käsikirjoittaja Hilkka-Liisa Iivanainen ja ohjaaja Aleksis Meaney.

– Halusimme valita tiimiin pitkästä aikaa näyttelijän. Tanjalotta Räikällä on pitkä ja monipuolinen ura niin laitosteattereissa kuin ryhmissäkin. Lisäksi hän on ollut mukana myös kansainvälisissä yhteistuotannoissa, toteaa Teatterikesän hallituksen puheenjohtaja Reino Bragge.

50. kertaa järjestettävä Teatterikesä jatkuu kuluvan viikon loppuun asti.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>