Uutiset

Anssi Tikanmäen Maisemakuvia Suomesta soi ja näkyy Kangasala-talossa 25.8.

Anssi Tikanmäen Maisemakuvia Suomesta soi ja näkyy Kangasala-talossa 25.8.

Kuva: R. Vainio.[/caption]

Anssi Tikanmäen Orkesteri (ATO) esiintyy Kangasala-talossa lauantaina 25.8. Ohjelmassa ovat uudemmat sekä vanhat Maisemakuvia Suomesta -kappaleet. Klo 18 alkavassa konsertissa nähdään myös Maisemakuva-videoita, jotka projisoidaan Kangasala-salin isolle valkokankaalle.

Anssi Tikanmäen Maisemakuvia Suomesta -levy (1981) teki viime vuonna historiaa saavuttamalla kultalevyrajan (25 000 kpl), mikä tekee siitä myydyimmän teemallisen suomalaisen instrumentaalilevyn kautta aikojen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>