Uutiset

Siltatyö aiheuttaa muutoksia valtatie 3:lla Hämeenkyrössä

Siltatyö aiheuttaa muutoksia valtatie 3:lla Hämeenkyrössä

Kyröskosken eritasoliittymän risteyssillan rakentamisen vuoksi valtatie 3:n liikenne siirretään nykyisen tielinjan itäpuolelle välillä Tanolantie–Vesajärventie (Nuutinristin risteys). Valtatieliikenteen siirto tehdään sunnuntain 19.8. ja maanantain 20.8. välisenä yönä. Väliaikaiset liikennejärjestelyt ovat voimassa vuoden 2019 syksyyn saakka.

Valtakadulle kuljetaan kiertotielle rakennetun kiertoliittymän kautta. Vaiviantielle järjestetään työnaikainen liittymä kiertotieltä.

Nuutinristin nykyinen alikulkukäytävä puretaan ja korvataan uudella alikulkukäytävällä. Työ tehdään syys-lokakuussa ja sen keston on arvioitu olevan 30 päivää. Tänä aikana Järvenkylän puolelta ei ole käytössä kevyen liikenteen alikulkukäytävää Kyröskosken puolelle. Tarkempi ajankohta tiedotetaan lähempänä töiden aloitusajankohtaa.

Kiertotiellä on voimassa 50 km/h nopeusrajoitus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>