Uutiset

Pyynikin kesäteatterin esitykset keräsivät lähes 50 000 hengen yleisön

Pyynikin kesäteatterin esitykset keräsivät lähes 50 000 hengen yleisön

 

Tuija Piepponen ja Tom Lindholm kuuluivat Ehtoolehdon sankareiden nimekkääseen näyttelijäkaartiin kesällä 2018.[/caption]

Pyynikin kesäteatterin kausi 2018 oli menestys. Ehtoolehdon sankarit -näytelmän kantaesitys sai hyvän vastaanoton ja sen katsojamäärä oli 52 esityksessä  42 770. Myös Pyynikin kesäteatterin ja Suomen Kiertueteatterin yhteistyössä tuottama Herra Hakkarainen seikkailee -näytelmä sai hyvän vastaanoton ja keräsi 15 esitykseensä yhteensä 7  132 katsojaa.

Ensi kesänä Pyynikin kesäteatterissa nähdään Ola Tuomisen ohjaama komedia Nuotin vierestä, joka saa ensi-iltansa 14.6.2019. Suomen Kiertueteatterin ja Pyynikin kesäteatterin yhteistyö jatkuu ensi kesänä ja vuoden 2019 koko perheen näytelmä julkistetaan loppuvuodesta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>