Uutiset

Kaahari koitti karistaa poliisin kannoiltaan Nokialla - nopeutta jopa 230 km/h

Kaahari koitti karistaa poliisin kannoiltaan Nokialla - nopeutta jopa 230 km/h

Autoilija pakeni poliisia Nokialla sekä Ylöjärvellä keskiviikkona aamupäivällä hurjaa ylinopeutta. Poliisipartio yritti pysäyttää Porin suunnasta tullutta henkilöautoa Nokialla Murhasaaren ohituskaistan päässä. Auton kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysäytysmerkkiä, vaan jatkoi matkaa kohti Tamperetta kääntyen Porin yhdystielle kohti Nokian keskustaan, jossa huomattavaa ylinopeutta kulkenut ajoneuvo aiheutti useita vaaratilanteita.

Poliisi seurasi pakenevaa ajoneuvoa tielle 65, jossa pakenevan ajoneuvon nopeudeksi mitattiin yli 230 km/h. Ajoneuvon kuljettaja ajoi ajoneuvon lopulta Länsi-Teiskossa umpikujaan ja poliisi tavoitti ajoneuvoa kuljettaneen noin 25 -vuotiaan miehen läheiseltä pellolta. Alkoholilla ei ollut tekemistä asian kanssa vaan kuljettaja ilmeisimmin yritti välttää kiinnijäämistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>