Uutiset

Kaahari koitti karistaa poliisin kannoiltaan Nokialla – nopeutta jopa 230 km/h

today16.8.2018

share close

Autoilija pakeni poliisia Nokialla sekä Ylöjärvellä keskiviikkona aamupäivällä hurjaa ylinopeutta. Poliisipartio yritti pysäyttää Porin suunnasta tullutta henkilöautoa Nokialla Murhasaaren ohituskaistan päässä. Auton kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysäytysmerkkiä, vaan jatkoi matkaa kohti Tamperetta kääntyen Porin yhdystielle kohti Nokian keskustaan, jossa huomattavaa ylinopeutta kulkenut ajoneuvo aiheutti useita vaaratilanteita.

Poliisi seurasi pakenevaa ajoneuvoa tielle 65, jossa pakenevan ajoneuvon nopeudeksi mitattiin yli 230 km/h. Ajoneuvon kuljettaja ajoi ajoneuvon lopulta Länsi-Teiskossa umpikujaan ja poliisi tavoitti ajoneuvoa kuljettaneen noin 25 -vuotiaan miehen läheiseltä pellolta. Alkoholilla ei ollut tekemistä asian kanssa vaan kuljettaja ilmeisimmin yritti välttää kiinnijäämistä.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%