Uutiset

Timo Koskelasta Ilveksen pelaajakoordinaattori

Timo Koskelasta Ilveksen pelaajakoordinaattori

Ilves-Hockey Oy on nimennyt pelaajakoordinaattorikseen Timo Koskelan. Pitkän pelaajauran tehnyt Koskela edusti Ilvestä SM-liigassa kausina 1999-2002. Lähes 400 liigaottelua urallaan pelannut Koskela pelasi Ilveksen lisäksi HPK:ssa, Ässissä, KalPassa ja Tapparassa. Myös Sveitsiin ja Tanskaan vieneen pelaajauransa jälkeen Koskela on toiminut NHL-seura St. Louis Bluesin kykyjenetsijänä Suomessa ja Euroopassa. Pelaajakoordinaattorin työhön kuuluu joukkueen rakentamiseen osallistuminen. Ilveksen ja Koskelan välinen sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>