Uutiset

IL: Muusikko Esa Kaartamo on kuollut

today20.8.2018

share close

Muusikko Esa Kaartamo on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Kaartamo sai sairaskohtauksen viime viikon perjantaina Kangasalla, jonne hän oli matkustanut esiintymään Broadcast-yhtyeensä kanssa.  Broadcast oli yksi Raikku Rokkaa ja Rakastaa -tapahtuman esiintyjistä. Iltalehden mukaan 56-vuotias Kaartamo sai sairaskohtauksen yhtyeensä soundcheckin aikana.

Iltalehden haastatteleman muusikon äidin, Terttu Kaartamon, mukaan Esa Kaartamolla oli synnynnäinen aivojen verisuonen pullistuma ja lääkärin mukaan menehtyminen olisi voinut tapahtua jo aiemminkin. Lukuisista yhtyeistä ja projekteista tuttu kitaristi, säveltäjä ja laulaja olisi täyttänyt ensi viikolla 57 vuotta. Kaartamo menehtyi aivoverenvuodon seurauksena sunnuntaina Taysissa.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%