Uutiset

IL: Muusikko Esa Kaartamo on kuollut

IL: Muusikko Esa Kaartamo on kuollut

Muusikko Esa Kaartamo on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Kaartamo sai sairaskohtauksen viime viikon perjantaina Kangasalla, jonne hän oli matkustanut esiintymään Broadcast-yhtyeensä kanssa.  Broadcast oli yksi Raikku Rokkaa ja Rakastaa -tapahtuman esiintyjistä. Iltalehden mukaan 56-vuotias Kaartamo sai sairaskohtauksen yhtyeensä soundcheckin aikana.

Iltalehden haastatteleman muusikon äidin, Terttu Kaartamon, mukaan Esa Kaartamolla oli synnynnäinen aivojen verisuonen pullistuma ja lääkärin mukaan menehtyminen olisi voinut tapahtua jo aiemminkin. Lukuisista yhtyeistä ja projekteista tuttu kitaristi, säveltäjä ja laulaja olisi täyttänyt ensi viikolla 57 vuotta. Kaartamo menehtyi aivoverenvuodon seurauksena sunnuntaina Taysissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>