Uutiset

Työttömyys vähentynyt Pirkanmaalla vuoden aikana lähes viidenneksellä

Työttömyys vähentynyt Pirkanmaalla vuoden aikana lähes viidenneksellä

Työttömiä työnhakijoita oli Pirkanmaalla heinäkuussa yli 6 300 henkilöä vähemmän kuin vuosi sitten, ilmenee Pirkanmaan ELY-keskuksen kuukausittaisesta työllisyyskatsauksesta. Työttömien työnhakijoiden lukumäärä oli vuoden 2018 heinäkuussa lähes viidenneksen alempi kuin vuoden 2017 heinäkuussa. Työttömyysaste oli tämän vuoden heinäkuussa 10,4 prosenttia ja työttömiä oli Pirkanmaalla yhteensä hieman yli 25 500 henkilöä. Vastaavasti koko maassa työttömyysaste oli keskimäärin 10,8 prosenttia.

Työttömien työnhakijoiden määrä laski kaikissa Pirkanmaan kunnissa. Valtakunnallisesti verrattuna Pirkanmaan työttömyyden lasku oli valtakunnan kärkitasoa. Positiivisen suunnan työllisyyden kehityksessä manhdollistaa uusien avoimien työpaikkojen korkea määrä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>