Uutiset

Manu Haapalainen FUN Tampereen uusi Ilves-selostaja

today22.8.2018

share close

Tamperelainen radiokanava FUN Tampere on valinnut tulevien kausien Ilves-selostajaksi Manu Haapalaisen. Haapalainen, 46, on media-alan moniosaaja, joka on toiminut Yleisradion tv-ohjelmissa monissa eri rooleissa sekä tehnyt pitkään kirjoittavan toimittajan töitä niin printtiin kuin verkkomediaankin. Hänen selostuksiaan on kuultu jalkapallon puolella mm. Tampere Unitedin otteluselostajana TamU-TV:ssä.

 

”Laitoimme puolen tusinaa mielestämme parhaiden hakijoiden selostusnäytteitä kuultavaksi nettiin. Eniten ääniä saaneet haastattelimme henkilökohtaisesti”, kertoo FUN Tampereen toimitusjohtaja Sammo Hyttilä. ”Annetuista äänistä voin sanoa sen verran, että kolmen kärki erottui varsin selkeästi ja näiden kolmen saamissa äänimäärissä ei ollut juurikaan eroja. Lopullinen päätös tehtiin haastattelujen perusteella ja ratkaisevaksi osoittautui Manun asenne ja idearikkaus sekä kokonaisvaltainen osaaminen”, Hyttilä jatkaa.

 

Ilveksen ja FUN Tampereen välisen sopimuksen mukaisesti FUN Tampere selostaa kaikki Ilveksen koti- ja vierasottelut jääkiekon Liigassa sekä runkosarjan että pudotuspelien osalta kausien 2018-2021 ajan.

 

”Tulen Ilves-kodista ja Ilves-suvusta. Senkin vuoksi oli erittäin hienoa tulla valituksi tehtävään”, iloitsee vasta valittu Ilves-selostaja Manu Haapalainen. ”Olen seurannut aiempina vuosina FUN Tampereen Kiekko-lähetyksiä tarkalla korvalla ja olen pitänyt kanavan laadukkaista teemoitetuista lähetyksistä.”

 

Haapalainen esitellään Ilves-yleisölle Särkänniemen Ilves-Päivän yhteydessä tänään keskiviikkona.

 

Kiekkotiimin kokoonpano on tämän nimityksen jälkeen valmis; Haapalainen selostaa lähtökohtaisesti kaikki Ilveksen koti- ja vierasottelut ja alusta asti FUN Tampereen kiekkotiimissä vaikuttanut Valtteri Kujansuu jatkaa kaukalonlaitatoimittajana Hakametsän otteluissa sekä studioisäntänä Tampereen ulkopuolella pelattavissa vierasotteluissa. Hakametsässä pelattavissa otteluissa studioisäntänä aloittaa Toni Lång, joka on tullut tutuksi Ilves-perheelle futsal-selostuksistaan.

Ilveksen leirissä ollaan tilanteeseen tyytyväisiä. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä FUN Tampereen Kiekko-ohjelmien laatuun. Se on ollut erinomaista ja lähetykset ovat palvelleet Ilves-yhteisöä erittäin hyvin. Uskon, että yhteistyömme jatkuu vähintään yhtä hyvissä merkeissä, vaikka henkilövaihdoksia tapahtuukin”, iloitsee Ilves-Hockeyn markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpää.

FUN Tampere on osa Radio SUN Oy:tä.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%