Uutiset

Hervannan uimahallin parannussuunnitelmat etenevät

Hervannan uimahallin parannussuunnitelmat etenevät

Tampereella Hervannan uimahallin perusparannussuunnitelmat etenevät. Uimahallin allasosaston perusparannukseen sekä ilmastoinnin uusimiseen tarvitaan hankesuunnitelman mukaan yhteensä 4,2 miljoonaa euroa. Kunnostus on suunnitelmissa toteuttaa vuosina 2019–2020.

Tampereen uimahallirakennuksista toiseksi vanhin Hervannan uimahalli on ollut käytössä jo 40 vuotta. Talotekniikka on käyttöikänsä päässä, ja sen uusiminen ajanmukaiseksi on yksi hankkeen suurimpia osa-alueita.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>