Uutiset

Oriveden kaupunki ei luovuta tilojaan Jari Sillanpään konserttia varten

Oriveden kaupunki ei luovuta tilojaan Jari Sillanpään konserttia varten

Oriveden kaupunki on päättänyt, ettei luovuta omistamiaan tiloja Jari Sillanpään konserttitapahtumaa varten, kertoo kaupunki torstaina 23.8. julkaistussa tiedotteessaan.  Sillanpää on tulossa Orivedelle 2. syyskuuta, ja järjestäjä varasi tapahtumapaikaksi liikuntahallin. Kyseessä on artistin kesäkauden päätöskonsertti.

− Valitettavasti tämän hetken tilanne esiintyjän julkisuuskuvan myötä on se, että Oriveden kaupunki ei pysty luovuttamaan tiloja kyseiseen tapahtumaan, kommentoi liikuntapäällikkö Roope Marski.

Oriveden kaupunki ei ole mukana konsertin järjestelyissä, vaan tapahtuman järjestävät artistin tuotantoyhtiö sekä yksityishenkilö. Konsertin on tarkoitus toimia samalla Oriveden Ponnistuksen tukikonserttina.

− Liikuntapalvelut hallinnoivat tilaa, ja koska kyseessä on tukikonsertti ja tuen kohde koskee urheilutoimintaa, johon liittyy myös kilpaurheilu sekä erittäin merkittävä juniorityö, emme näe mahdollisuutta olla mukana järjestelyissä, Marski toteaa.

Viimeaikaiset tapahtumat huomioon ottaen Jari Sillanpään esiintyminen kaupungin luovuttamissa tiloissa olisi myös ristiriidassa Oriveden kaupunkistrategian kanssa. Strategiassa on tavoitteena kuntalaisten, erityisesti lasten ja nuorten, hyvinvoinnin edistäminen sekä paikkakunnan vetovoiman lisääminen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>