Uutiset

Sinilevää ajankohtaan nähden keskimääräistä enemmän

Sinilevää ajankohtaan nähden keskimääräistä enemmän

Sinilevää on Pirkanmaalla ajankohtaan nähden hieman normaalia enemmän, tiedottaa Pirkanmaan ELY-keskus. Pirkanmaalla havaittiin viikolla 34 runsaasti sinilevää Pyhäjärvessä Vesilahden kirkonkylän rannassa ja Kranstolpan uimarannassa Pirkkalassa. Vähän sinilevää havaittiin Pyhäjärvessä Nokialla Lehtiniemessä, Maatialanlahdella ja Halkoniemen uimarannassa sekä Lempäälässä Mäyriänrannassa. Pyhäjärven lisäksi vähäisiä sinilevähavaintoja tehtiin Sastamalan Houhajärvessä, Kangasalan Kirkkojärvessä, Parkanon Kuivasjärvessä ja Valkeakoskella Vanajavedessä Sääksmäen siltojen kohdalla. Lisäksi yleisöhavaintoja sinileväesiintymistä on viikon aikana kirjattu Järviwikiin Lempäälän Mäyhäjärvestä ja Juupajoen Ylimmäisestä Savijärvestä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>