Uutiset

Sinilevää ajankohtaan nähden keskimääräistä enemmän

today23.8.2018

share close

Sinilevää on Pirkanmaalla ajankohtaan nähden hieman normaalia enemmän, tiedottaa Pirkanmaan ELY-keskus. Pirkanmaalla havaittiin viikolla 34 runsaasti sinilevää Pyhäjärvessä Vesilahden kirkonkylän rannassa ja Kranstolpan uimarannassa Pirkkalassa. Vähän sinilevää havaittiin Pyhäjärvessä Nokialla Lehtiniemessä, Maatialanlahdella ja Halkoniemen uimarannassa sekä Lempäälässä Mäyriänrannassa. Pyhäjärven lisäksi vähäisiä sinilevähavaintoja tehtiin Sastamalan Houhajärvessä, Kangasalan Kirkkojärvessä, Parkanon Kuivasjärvessä ja Valkeakoskella Vanajavedessä Sääksmäen siltojen kohdalla. Lisäksi yleisöhavaintoja sinileväesiintymistä on viikon aikana kirjattu Järviwikiin Lempäälän Mäyhäjärvestä ja Juupajoen Ylimmäisestä Savijärvestä.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%