Uutiset

Vuorokauden mittaisessa nopeusvalvontamaratonissa 5500 ylinopeustapausta

Vuorokauden mittaisessa nopeusvalvontamaratonissa 5500 ylinopeustapausta

Poliisin torstaiaamuna kuudelta päättyneessä 24 tunnin nopeusvalvontamaratonissa mitattiin ylinopeuksia enemmän kuin vastaavissa valvonnoissa edellisinä vuosina. Ylinopeustapaukset nousivat viime vuoden hieman yli 4 000 tapauksesta noin 5 500 tapaukseen vuorokauden aikana, sanoo Liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja ylikomisario Dennis Pasterstein. Poliisi käytti tämän vuoden nopeusvalvontamaratoniin enemmän työaikaa ja valvontatunteja kuin edellisinä vuosina. Poliisin liikenneturvallisuuskeskus asetti päälle kaikki käytössä olevat 120 automaattivalvontakameraa ja myös poliisiyksiköiden 22 siirrettävää valvonta-autoa olivat liikkeellä.

Valvontaa kohdennettiin erityisesti alueille, missä on sattunut onnettomuuksia ja käytetään runsaasti ylinopeuksia. Valvontaa suunnattiin myös kansalaisten poliisille antaman palautteen ja valvontapyyntöjen perusteella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>