Uutiset

Kankaanpääläismies löydettiin hukkuneena Virroilta

Kankaanpääläismies löydettiin hukkuneena Virroilta

Virroilla Keiturin salmella 31.7.2018 uimaan lähtenyt kankaanpääläismies on löytynyt hukkuneena uimareitiltä, tiedottaa poliisi. Poliisi sai etsinnöissä virka-apua Virtain pelastuslaitokselta, Kangasalan VPK:lta ja Rajavartiolaitokselta. Vuonna 1958 syntynyt vainaja pystyttiin paikallistamaan merivartijoiden käytössä olleiden laitteiden avulla uintireitiltä. Rajavartiolaitoksen sukeltajat nostivat vainajan pintaan. Asian selvittämistä jatketaan normaalina kuolemansyyn selvittämisenä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>