Yleinen

Paljujen Yö jälleen Akaassa! Vieraina Sanna-Leena Linna ja Tuomo Smått

today24.8.2018

share close

Viime kesänä  lähes 300 kylpijää kerännyt Paljujen Yö-tapahtuma järjestetään jälleen Toijalan Satamassa Akaassa lauantaina 25.8. Nyt tapahtumaan odotetaan   yli 500 kylpijää, kun sataman alue täyttyy kylpytynnyreistä, saunalautoista, telttasaunoista ja musiikista.

Aamupäivän aikana Akaan Kaupunki järjestää tapahtuma-alueella Hunajahulinat-ilmaiskonsertin, jossa esiintyy Marita Taavitsainen. Iltapäivän viihdeohjelman avaavat Stand Up koomikot Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi. Lavalla nähdään myös Henriikka Roon tankotanssiesitys ja illan päättää Disco Inferno, sekä ilotulitus.

Tapahtuman järjestävästä Akaan Nuorkauppakamarista Sanna-Leena Linna sekä Tuomo Smått piipahtivat aamuradiossa Ilkka Lahden vieraina!

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%