Yleinen

Paljujen Yö jälleen Akaassa! Vieraina Sanna-Leena Linna ja Tuomo Smått

Paljujen Yö jälleen Akaassa! Vieraina Sanna-Leena Linna ja Tuomo Smått

Viime kesänä  lähes 300 kylpijää kerännyt Paljujen Yö-tapahtuma järjestetään jälleen Toijalan Satamassa Akaassa lauantaina 25.8. Nyt tapahtumaan odotetaan   yli 500 kylpijää, kun sataman alue täyttyy kylpytynnyreistä, saunalautoista, telttasaunoista ja musiikista.

Aamupäivän aikana Akaan Kaupunki järjestää tapahtuma-alueella Hunajahulinat-ilmaiskonsertin, jossa esiintyy Marita Taavitsainen. Iltapäivän viihdeohjelman avaavat Stand Up koomikot Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi. Lavalla nähdään myös Henriikka Roon tankotanssiesitys ja illan päättää Disco Inferno, sekä ilotulitus.

Tapahtuman järjestävästä Akaan Nuorkauppakamarista Sanna-Leena Linna sekä Tuomo Smått piipahtivat aamuradiossa Ilkka Lahden vieraina!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>