Uutiset

Parkanossa käynnissä kadonneen henkilön etsinnät

Parkanossa käynnissä kadonneen henkilön etsinnät

Parkanossa on etsitty eilisestä lähtien kadonnutta Seppo Tapani Pörstiä. Vuonna 1953 syntynyt Pörsti on lyhyt, hän kävelee huonosti ja hänellä saattaa olla mukanaan kävelysauvat. Kadotessaan Pörstillä ole päässään hattu päässä ja yllään tummansininen verkkatakki. Kadonneen etsintöjä tehtiin torstaina klo 19.00 -03:00 välillä poliisin, vapaaehtoisen pelastuspalvelun VAPEPA:n sekä Parkanon VPK:n voimin. Etsintä keskeytettiin aamuyöstä 03.15 aikaan tuloksettomana. Etsintöjä on jatkettu uusin voimin tänään. Etsitystä tehdyt näköhavainnot pyydetään ilmoittamaan  112:een.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>