Uutiset

Tampereen päiväkoti- ja kouluselvitys: lapsiväestön määrän kasvu vaatii investointeja

Tampereen päiväkoti- ja kouluselvitys: lapsiväestön määrän kasvu vaatii investointeja

Tampereen kaupungin vuoteen 2033 asti ulottuva päiväkoti- ja kouluverkkoselvitys vuosille on valmistunut. Tuoreen väestösuunnitteen mukaan 6–15-vuotiaiden määrä kasvaa Tampereella tuona aikana yli 3300 lapsella. Kasvu vastaa yhteensä kolmea uutta, noin 1000 oppilaan koulua.

Varhaiskasvatuksessa kasvu on samaa luokkaa. Palveluverkon kannalta suurimmat haasteet ovat kaupungin voimakas väestönkasvu ja nykyisen rakennuskannan kunto. Selvityksessä todetaan, että nykyisen palveluverkon rakennusten kunto ja väestönkasvu vaativat seuraavina vuosina merkittäviä investointeja palveluverkkoon. Selvitys tulee päätettäväksi sivistys- ja kulttuurilautakuntaan syyskuussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>