Yleinen

Pirkanmaan palkinnot Tampere3:lle ja kulttuuritoimijanelikolle

today1.9.2018

Background
share close
Uuden Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls otti Pirkan päivänä vastaan Pirkanmaan palkinnon. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Uuden Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls otti Pirkan päivänä vastaan Pirkanmaan palkinnon. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Tampere3 ja Museokeskus Vapriikin, Tampereen Oopperan, Tampereen Teatterin sekä Tampereen Työväen Teatterin muodostama nelikko ovat tämänvuotisen Pirkanmaan palkinnon saajat. Huomionosoitukset jaettiin lauantai-iltaisessa juhlassa Pirkan päivän vastaanotolla Vapriikissa.

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus jakoi tällä kertaa Pirkanmaan palkinnot poikkeuksellisen taitavasti tätä aikaa myötäillen.

Huomionosoituksien saajat muodostavat kiintoisan aikajanan, joka ottaa huomioon jo eletyt sata vuotta ja edessäpäin odottavan vuosisadan.

Tulevaisuuteen kurkottava ainutlaatuinen korkeakouluyhteistyö eli Tampere3 sai odotetusti maakunnalisen huomionosoituksen. Uusi Tampereen yliopisto aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa.

Tehty työ ja edessä aukeneva uusi työsarka tuli muistetutksi, kun Museokeskus Vapriikin, Tampereen Oopperan, Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin muodostama nelikko pokkasi toisen tunnustuksen.

Tampere3-korkeakouluyhteistyö sai taiteilija Merja Haapalan tekemän Polku-veistoksen ja 7 000 euron rahapalkinnon. Palkinnon perusteena on yhdessä menestyksekkään tulevaisuuden rakentaminen sekä Pirkanmaan että koko Suomen kannalta.

Museokeskus Vapriikki, Tampereen Ooppera, Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri saivat kunniakirjat ja 2 500 euron rahapalkinnon. Palkinnon perusteena on laadukkaasti toteutetut kulttuurituotannot liittyen sadan vuoden takaisiin merkittäviin tapahtumiin.

Palkinnot jakoivat maakuntavaltuuston puheenjohtaja Sofia Vikman ja maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto sekä maakuntajohtaja Esa Halme.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%