Uutiset

Poliisiammattikorkeakoululla lauantaina avoimet ovet poliisikoulutuksen 100-vuotisjuhlien kunniaksi

today6.9.2018

share close

Valtiollisen poliisikoulutuksen alkamisesta ja Valtion poliisikoulun perustamisesta tulee syyskuussa 2018 kuluneeksi sata vuotta. Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) järjestää juhlavuoden kunniaksi Avoimet ovet -tapahtuman ja avaa harjoituskaupungin ovet yleisölle ensimmäistä kertaa.

Poliisiammattikorkeakoululla Tampereen Hervannassa lauantaina 8.9. klo 10-14 koko perheelle suunnatussa tapahtumassa esitellään poliisin koulutusta ja toimintaa. Päivän aikana voi muun muassa tutustua poliisin kalustoon, poliisikoiratoimintaan ja rikostutkintaan sekä seurata drone-lennätyksiä. Vieraat voivat myös tehdä kierroksen Polamkin harjoituskaupungissa ja kokeilla turvavyösimulaattorissa, miltä tuntuu pyörähtää auton kanssa ympäri.

SUN Radion iltapäivälähetyksessä piipahti aiheen tiimoilta ylikomisario Sami Hätönen, joka kertoi tarkemmin tapahtumapäivän sisällöstä. Hätönen kertoi tarkemmin myös poliisikoulun vaatimuksista, tämän päivän poliisin toiminnasta ja haasteista sekä poliisin käyttämistä kuvauskoptereista.

Sami Hätönen:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%