Uutiset

Poliisiammattikorkeakoululla lauantaina avoimet ovet poliisikoulutuksen 100-vuotisjuhlien kunniaksi

Poliisiammattikorkeakoululla lauantaina avoimet ovet poliisikoulutuksen 100-vuotisjuhlien kunniaksi

Valtiollisen poliisikoulutuksen alkamisesta ja Valtion poliisikoulun perustamisesta tulee syyskuussa 2018 kuluneeksi sata vuotta. Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) järjestää juhlavuoden kunniaksi Avoimet ovet -tapahtuman ja avaa harjoituskaupungin ovet yleisölle ensimmäistä kertaa.

Poliisiammattikorkeakoululla Tampereen Hervannassa lauantaina 8.9. klo 10-14 koko perheelle suunnatussa tapahtumassa esitellään poliisin koulutusta ja toimintaa. Päivän aikana voi muun muassa tutustua poliisin kalustoon, poliisikoiratoimintaan ja rikostutkintaan sekä seurata drone-lennätyksiä. Vieraat voivat myös tehdä kierroksen Polamkin harjoituskaupungissa ja kokeilla turvavyösimulaattorissa, miltä tuntuu pyörähtää auton kanssa ympäri.

SUN Radion iltapäivälähetyksessä piipahti aiheen tiimoilta ylikomisario Sami Hätönen, joka kertoi tarkemmin tapahtumapäivän sisällöstä. Hätönen kertoi tarkemmin myös poliisikoulun vaatimuksista, tämän päivän poliisin toiminnasta ja haasteista sekä poliisin käyttämistä kuvauskoptereista.

Sami Hätönen:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>