Uutiset

Tampereella huumeliiga kiinni

Tampereella huumeliiga kiinni

Sisä-Suomen poliisi on keväästä saakka tutkinut Pirkanmaalle ja muualle Suomeen ulottuneen kokaiinin myyntiorganisaation toimia. Asiakokonaisuudessa on seitsemäntoista epäiltyä, jotka kaikki ovat olleet joitakin aikoja poliisin kiinniottamina ja suurin osa myös tutkintavankeudessa. Pisimpään tutkintavankina olleen Pirkanmaan käräjäoikeus vapautti matkustuskieltoon viime perjantaina 7.9.2018.

Organisaation epäillään levittäneen kokaiinia lähes puoli kiloa, puolitoistakiloa marihuanaa sekä subutex-tabletteja.Kokaiinin käyttöannos on keskimäärin 0.1 grammaa, joten käyttöannoksia on levitetty lähes viisi tuhatta. Rikoshyötyä kaikesta organisaation epäillään saaneen pitkälle yli 70 000 tuhatta euroa.

Kokonaisuudessa epäillään viittä henkilöä törkeästä huumausainerikoksesta ja kahtatoista muuta perusmuotoisesta huumausainerikoksesta. Esitutkinnassa on paljastunut lukuisia muitakin rikoksia, kuten törkeä ampuma-aserikos, ampuma-aserikos, useita huumaantuneena ajamisia, räjähderikos, kätkemisrikoksia ja laiton uhkaus.

Rikoskokonaisuus siirtyy tänään syyttäjän harkintaa.

Kauppa on jatkunut edelleen Tampereella. 20.8 -9.9. 2018 välisenä aikana poliisin kenttävalvonnassa on takavarikoitu 31.2 grammaa kokaiinia ja amfetamiinia 284.6 grammaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>