Uutiset

Komediateatterin kesässä Puotila ja Leisti

Komediateatterin kesässä Puotila ja Leisti

Tampereen Komediateatterin katetussa Kesäteatterissa saa kesällä 2019 ensi-iltansa Ray ja Michael Cooneyn farssi Voi veljet! (Tom, Dick & Harry), jota on aiemmin esitetty ammattiteattereissa Suomessa vain Heinolan kesäteatterissa.

Kolmena veljeksenä nähdään Jukka Leisti, Jukka Puotila ja Tommi Raitolehto. Heidän rinnallaan nähdään Petra Karjalainen ja Mari Turunen. Muissa rooleissa viihdyttävät muun muassa Aku Sajakorpi ja Vesa Kietäväinen.

Puotila ja Leisti nähtiin viimeksi yhdessä Tampereen Komediateatterin kesäesityksessä Sukuvika (2009), niin ikään Ray Cooneyn kirjoittamassa farssissa.

Voi veljet! -esityksen ensi-ilta on 8.6.2019. Sen ohjaa Komediateatterin toinen johtaja Panu Raipia.

Uutuutena katetussa Kesäteatterissa on tulevana kesänä myös anniskelualue, johon ennen esitystä tai väliajalla ostetun juoman voi ottaa mukaan.

Lastenesityksenä nähdään Sinikka ja Tiina Nopolan vauhdikas Risto Räppääjä ja villi kone. Rauli Jokelinin ohjaama esitys sisältää Nopoloille tyypillistä lämmintä huumoria, mutta myös lennokasta satiiria laitteiden ja pelikoneiden viettelyksistä. Kyseessä on jo kolmas Risto Räppääjä –esitys Tampereen Komediateatterissa.

Risto Räppääjän ensi-ilta on Päänäyttämöllä 14.5.2019. Esityksen tuottaa Suomen Teatteriopisto.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>