Uutiset

IKEA Tampereen liityntäpysäköinti avautuu maanantaina

IKEA Tampereen liityntäpysäköinti avautuu maanantaina

Tampere saa uuden liityntäpysäköintialueen, kun IKEA Tampereen liityntäpysäköintialue Lahdesjärvellä avautuu maanantaina 17.9. Liityntäpysäköintialueella on noin 70 paikkaa, jotka tunnistaa liityntäpysäköintipaikan merkistä. Paikat on varattu työpäivän mittaiseen pysäköintiin ja niissä on 12h-aikarajoitus. Lähipysäkeiltä kulkevat joukkoliikenteen bussit 5, 11B ja 33.

Avajaispäivänä klo 7.30 alkaen Tampereen seudun joukkoliikenne eli Nysse jakaa lippuetuja ja yllätyslahjoja autonsa IKEA Tampereen liityntäpysäköintiin jättäville. IKEA Tampere juhlii valmistunutta liityntäpysäköintialuetta tarjoamalla ensimmäisen 2 viikon ajan liityntäpysäköijille Hot Dogin tai kahvin Bistrosta.

IKEA Tampere on kolmas Tampereen kaupungin ja kauppaliikkeen yhteistyössä toteuttama liityntäpysäköintialue. Liityntäpysäköintimahdollisuus löytyy myös K-Citymarket Turtolasta ja Prisma Koivistonkylästä.

Liikkujan viikolla IKEA Tampereen lisäksi myös muilla liityntäpysäköintialueilla kiitetään pysäköitsijöitä tarjoamalla joukkoliikenteen lippuetuja. Liikkujan viikkoa vietetään 16.- 22.9.2018. Silloin myös jaettavat lippuedut ovat voimassa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>