Uutiset

Poliisi otti aseistautuneen henkilön kiinni Virroilla

Poliisi otti aseistautuneen henkilön kiinni Virroilla

Sisä-Suomen poliisilla oli tänään maanantaina operaatio aseistautuneen henkilön paikallistamiseksi Virroilla, Jäähdyspohjan suunnalla.

Poliisioperaatio alkoi noin klo 13:20, jolloin poliisille tuli tieto itsetuhoisesta henkilöstä, joka oli aseistautunut pitkäpiippuisella aseella ja poistunut metsään.

Saatujen alkutietojen perusteella poliisi varautui vaarallisen henkilön kiinniottoon ja tapahtumapaikalle saatii melko nopealla aikataululla lähes kymmenen poliisipartiota. Lisäksi tehtävälle oli matkalla seitsämän muuta yksikköä poliisin tavoittaessa kohdehenkilön. Poliisin omien partioiden lisäksi paikalle oli pyydetty puolustusvoimilta virka-apua.

Tapahtuman yhteydessä kohdehenkilö on ampunut ainakin yhden laukauksen metsässä. Kohdehenkilöllä ei ole aseenkantolupaa ja aseet hän on noutanut isänsä asekaapista.

Kiinniotettu henkilö on Virroilla asuva 1970-luvulla syntynyt mieshenkilö. Mies toimitetaan lääkärin arvion jälkeen kiinniotettuna Tampereen poliisivankilaan.

Asiaa tutkitaan ampuma-aserikoksena, ampuma-aserikkomuksena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>