Uutiset

Tukiasema sytytetty tuleen Kangasalla - poliisi pyytää havaintoja

Tukiasema sytytetty tuleen Kangasalla - poliisi pyytää havaintoja

Kangasalan poliisi tutkii törkeän vahingonteon yritystä. Kangasalla osoitteessa Asemantie 180 sijaitseva teleyhtiön tukiasema oli lakannut toimimasta maanantaina 17.9.2018 klo 22 aikoihin. Syytä selvitettäessä ilmeni, että tukiasemakoppia oli yritetty polttaa.

Tulipalo oli aiheuttanutkin toiminnan estäneen vian, mutta tukiasemakoppi ei kuitenkaan palanut kokonaan. Teolla olisi voitu aiheuttaa hyvin suuret vahingot.

Poliisi pyytää asiasta vihjeitä ja havaintoja. Todennäköisesti teko on tapahtunut maanantaina noin klo 22 aikoihin, mutta on mahdollista, että tuli on sytytetty jo jonkin verran aikaisemmin.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen tutkinta.kangasala@poliisi.fi tai klo 9 - 16 numeroon 0295 445 475. Lisäksi Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen voi kertoa tiedoistaan, vihjepuhelimen numero on 0800-90022. Numerossa on vastaaja, jonne voi jättää viestisi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>