Uutiset

Tampereen Hyötypaalaus Oy rakentaa uuden kierrätyslaitoksen Nokialle

Tampereen Hyötypaalaus Oy rakentaa uuden kierrätyslaitoksen Nokialle

Kaupan ja teollisuuden kierrätysmateriaalien käsittelyyn erikoistunut Tampereen Hyötypaalaus Oy laajentaa toimintaansa Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueelle. Yritys rakentaa uuden laitosalueen muovien, pahvien ja papereiden vastaanottoa ja käsittelyä varten.

Tampereen Hyötypaalaus on ostanut Nokian kaupungilta noin 8000 m²:n tontin syyskuussa 2018. Lisäksi yritys vuokraa viereisen, noin 4000 m²:n, tontin. Tonteille sijoittuu uusi laitosalue, johon rakennetaan toimisto- ja hallitilaa. Kierrätyslaitos vastaanottaa muovia, paperia ja pahvia kaupan ja teollisuuden toimijoilta. Materiaalit käsitellään isolla paalaimella ja toimitetaan jatkokäyttöön eri teollisuuden aloille.

Tampereen Hyötypaalaus on perustettu vuoden 2017 lopussa ja on Sastamalassa toimivan Vammalan Hyötykeräys Oy:n ja Tampereella sekä Vantaalla toimivan Suomen Paalauskeskus Oy:n tytäryhtiö. Konserni työllistää yhteensä noin 15 henkilöä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>