Uutiset

Tampereen Hyötypaalaus Oy rakentaa uuden kierrätyslaitoksen Nokialle

today25.9.2018

share close

Kaupan ja teollisuuden kierrätysmateriaalien käsittelyyn erikoistunut Tampereen Hyötypaalaus Oy laajentaa toimintaansa Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueelle. Yritys rakentaa uuden laitosalueen muovien, pahvien ja papereiden vastaanottoa ja käsittelyä varten.

Tampereen Hyötypaalaus on ostanut Nokian kaupungilta noin 8000 m²:n tontin syyskuussa 2018. Lisäksi yritys vuokraa viereisen, noin 4000 m²:n, tontin. Tonteille sijoittuu uusi laitosalue, johon rakennetaan toimisto- ja hallitilaa. Kierrätyslaitos vastaanottaa muovia, paperia ja pahvia kaupan ja teollisuuden toimijoilta. Materiaalit käsitellään isolla paalaimella ja toimitetaan jatkokäyttöön eri teollisuuden aloille.

Tampereen Hyötypaalaus on perustettu vuoden 2017 lopussa ja on Sastamalassa toimivan Vammalan Hyötykeräys Oy:n ja Tampereella sekä Vantaalla toimivan Suomen Paalauskeskus Oy:n tytäryhtiö. Konserni työllistää yhteensä noin 15 henkilöä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%