Uutiset

Poliisi on edennyt Atalan henkirikoksen tutkinnassa

Poliisi on edennyt Atalan henkirikoksen tutkinnassa

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut Tampereen Vehkakadulla 23.8.2018 ilmenneen henkirikoksen tutkintaa.

Tutkinnassa on selvinnyt, että rikoksen uhri, 69-vuotias mies, oli tavannut 21.8. illalla itseään huomattavasti nuoremman naisen Tampereen keskustan ravintolassa. Uhri ja nainen olivat siirtyneet puolen yön aikaan uhrin asunnolle, mihin oli hetken kuluttua tulleet naisen tuntemat kaksi miestä.

Miehet ja uhri olivat lähteneet käymään pankkiautomaatilla. Uhrin tililtä oli nostettu rahaa automaatilla 22.8. kello 1.29. Tämän jälkeen toinen paikalla olleista miehistä oli hermostunut ja lyönyt uhria siten, että tämä oli kaatunut ja lyönyt päänsä. Tajuissaan ollut uhri oli kuljetettu takaisin kotiinsa.

Rikoksen uhri löytyi 23.8. klo 10.11 kun hänen lähiomainen tuli asuntoon, kun hän ei ollut saanut uhriin yhteyttä. Uhri oli löydettäessä hengissä, mutta hän menehtyi nopeasti elvytysyrityksistä huolimatta.

Teon johdosta Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi 11.9.2018 kaksi vuonna -74 syntynyttä miestä ja vuonna -94 syntyneen naisen. Toinen miehistä on myöntänyt lyöneensä uhria. Häntä epäillään pahoinpitelystä, maksuvälinepetoksesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Toista miestä ja naista epäillään maksuvälinepetoksesta.

Tutkinnan aikana on ilmennyt, että rikoksen uhrin epäillään joutuneen törkeän maksuvälinepetoksen kohteeksi myös heinäkuun lopussa 2017. Tuolloin hänen tililtään anastettiin huomattava summa rahaa pankkikorttia hyväksikäyttäen. Tähän tekoon epäilty on toinen uhrin asuntoon 22.8. tulleista miehistä. Kyseinen mies ei ollut kuolemaan johtaneen lyönnin tekijä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>