Uutiset

Dragon Mining Oy:n Oriveden kaivoksen jätteiden käsittelystä esiselvitys

today1.10.2018

share close

Sisä-Suomen poliisi on aloittanut perjantaina 26.9.2018 esiselvityksen kaivoksen jätteiden käsittelyyn liittyen. Poliisi on ollut yhteydessä sekä Pirkanmaan ELY-keskukseen että alueen ympäristörikosryhmään kuuluvaan syyttäjään.

Tänään maanantaina poliisi on saanut tietoa ELY-keskuksen suorittamasta tarkastuksesta, joka vahvisti, että alueelta on löytynyt jätteitä, joita ei ole käsitelty asianmukaisesti. Poliisi jatkaa osaltaan asian esiselvitystä. ELY-keskus toimittaa poliisille tietoa kun saa vastauksia tekemäänsä selvityspyyntöön.

Yhteistyöviranomaisten toimenpiteistä riippumatta tulee poliisi suorittamaan tarvittavia toimia sen selvittämiseksi onko joku mahdollisesti syyllistynyt rikokseen. Poliisin esiselvitysten tulosten odotetaan valmistuvan ensi viikon lopulla, jolloin yhdessä syyttäjän kanssa tullaan ratkaisemaan muun muassa se aloitetaanko esitutkinta, päätetään mahdolliset rikosnimikkeet, suunnitellaan mahdollisen tutkinnan aikataulua ja kartoitetaan asianosaisten piiriä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%